Samenwerkingen

Onze partners

Samenwerkingen

Een overzicht van de partners

Het Ondernemersgala Den Haag zou niet kunnen bestaan zonder onze trouwe partners. Met hun inzet en steun helpen zij ons ieder jaar om de opbrengst voor diverse goede doelen te optimaliseren. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor de bijdrage die zij leveren aan ons gala en onze mooie stad!

Founding partner

ROC Mondriaan

Zonder het ROC Mondriaan bestaat het Ondernemersgala niet. Deze beroepsopleider voor onder meer horeca en hospitality, zet jaarlijks meer dan honderd koks, keukenbrigade en bediening in om de circa 500 gasten van het gala de avond van hun leven te bezorgen.

Founding partner

Gemeente Den Haag

Vanzelfsprekend steunt de gemeente Den Haag op vele manieren goede doelen en zo ook het Ondernemersgala. Daarnaast geeft de gemeente vanaf de start in 2006 letterlijk podium en ruimte aan het gala en de Haagse ondernemers in het Atrium van het stadhuis.

Founding partner

Rabobank

Rabobank staat midden in de Haagse samenleving en draagt graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Rabobank steunt het gala sinds het eerste uur en neemt initiatief om ondernemers samen te laten komen en bij te dragen aan het goede doel.

DB evenementen

Als Haags evenementenbureau is DB al sinds jaar en dag verbonden als productie en organisatiepartner aan het Ondernemersgala.

Partners in productie en organisatie

logo-db-evenementen

Reserveer hier jouw tafel voor het Ondernemersgala Den Haag 2024!

Wij zien je graag op zaterdag 23 maart 2024.
Voor vragen kan je contact met ons opnemen via: info@ondernemersgaladenhaag.nl

Factuur gegevens
*Graag ontvangen wij uw logo om mee te nemen in de communicatie uitingen op de avond zelf.