Het bestuur

Over ons

Sinds 2006

Wij zetten ons in voor Haagse goede doelen

Het Ondernemersgala Den Haag biedt ons een unieke manier om geld in te zamelen voor Haagse goede doelen. Het idee voor dit benefietgala ontstond in 2006 vanuit een samenwerking van onze founding fathers: Gemeente Den Haag, Rabobank en het ROC Mondriaan. Met het doel een bijdrage te kunnen leveren aan de Haagse samenleving, brachten we een verscheidenheid aan ondernemers samen om geld in te zamelen. Sindsdien selecteren we jaarlijks één à twee goede doelen met een concreet project dat wij kunnen steunen. Juist met de combinatie van samenwerken en netwerken, kunnen wij als bestuur en ondernemers een verschil maken voor onze samenleving.

Het bestuur

De mensen achter het Ondernemersgala Den Haag

Het bestuur van het Ondernemersgala Den Haag heeft Haagse wortels in het openbaar bestuur en in het Haags ondernemerschap en zit daarmee diep verweven in de Haagse samenleving.
Door onze kennis en kwaliteiten te benutten, actief met elkaar samen te werken en onze idealen na te blijven streven, weten wij het Ondernemersgala Den Haag jaar na jaar tot een succes te maken. Alles voor onze goede doelen!

Marjolein de Jong

Voorzitter

“Ik zag en zie dat de waarde van het Gala zeer veelzijdig is. Haagse Ondernemers worden zeer gewaardeerd en dat wordt gelardeerd met een mooi Haags goed doel!”

Dennis Werkman
Dennis Werkman

Penningmeester

“Naast het organiseren van het grootste en oudste gala voor de ondernemers en bestuurders van Den Haag, is voor mij héél belangrijk dat we dat doen voor kinderen die het heel hard nodig hebben”.

Nicolette Krul

Lid

“Als bestuurslid is dit voor mij de mooiste manier om samen met ondernemend Den Haag, me in te zetten voor prachtige Haagse goede doelen.”

Frank Wetters

Secretaris & Communicatie

“Voorvechter en ambassadeur van het eerste uur. Ik doe mee omdat ik weet dat het Ondernemersgala telkens weer het verschil maakt voor kwetsbaren in de Haagse samenleving en dat prachtige initiatieven werkelijkheid worden. Daarnaast brengt het gala ondernemers bij elkaar en is hét netwerkevent van jaar. Heel trots om daaraan te mogen bijdragen.”

Richard van Maurik

Lid

“Ik ben betrokken, omdat ik het gaaf vind om ondernemend Den Haag op een fantastische manier bij elkaar te brengen, elkaar te laten ontmoeten en daarmee tegelijkertijd het verschil te kunnen maken voor hen die het zo hard nodig hebben.”

Remco Koerts

Adviseur

“Ondernemers zorgen voor de groei van de economie, het onderwijs zorgt voor nieuwe ondernemers. Bij het Ondernemersgala komen deze werkelijkheden fantastisch samen.”

Samenwerkingen

Onze partners

Reserveer hier jouw tafel voor het Ondernemersgala Den Haag 2024!

Wij zien je graag op zaterdag 23 maart 2024.
Voor vragen kan je contact met ons opnemen via: info@ondernemersgaladenhaag.nl

Factuur gegevens
*Graag ontvangen wij uw logo om mee te nemen in de communicatie uitingen op de avond zelf.