Ondernemersgala Den Haag

Goede doelen 2024

Editie 2024

De goede doelen die wij steunen

Jaarlijks halen we met het Ondernemersgala Den Haag een waanzinnig bedrag op voor lokale goede doelen. We selecteren de doelen op concrete projecten die de Haagse samenleving ten goede komen. Ook dit jaar hebben wij twee doelen geselecteerd die jij als ondernemer kunt steunen tijdens hét benefietgala van het jaar.

Het goede doel van 2024

Stichting Leergeld

Sinds 2022 organiseert Leergeld Den Haag financiële bijeenkomsten voor jongeren die bijna 18 zijn: Geld de Baas. Vanaf die leeftijd kunnen ze zelfstandig over hun geld beschikken. De ervaring met deze bijeenkomsten heeft ons op het idee gebracht dat inspirerende sprekers met financiële kennis vanuit verschillende invalshoeken de jongeren toespreken. Dit gebeurt via een nog te ontwikkelen online platform met als werktitel: Geldbazen.

Met de opbrengst van het Ondernemersgala kunnen we dit platform realiseren! 

Op dit platform bieden we trainingen, masterclasses, tutorials en netwerkbijeenkomsten voor jongeren over diverse geld gerelateerde onderwerpen. 

Het goede doel van 2024

Stichting Ambulancewens

Met de donatie van het Ondernemersgala Den Haag gaan wij een nieuwe ambulance aanschaffen. Zo kunnen wij nog meer wensen vervullen voor patiënten uit de regio Den Haag.

Per jaar vervullen wij ongeveer 2.000 wensen waarvan ongeveer 300 voor patiënten uit de regio Den Haag. De jongste patiënt die wij vorig jaar mochten helpen was 5 weken oud en de nieuwe ambulance zal nog meer geschikt voor kinderen gemaakt worden.

 

Zorg dat jij erbij bent

Steun het goede doel!

Reserveer hier jouw tafel voor het Ondernemersgala Den Haag 2024!

Wij zien je graag op zaterdag 23 maart 2024.
Voor vragen kan je contact met ons opnemen via: info@ondernemersgaladenhaag.nl

Factuur gegevens
*Graag ontvangen wij uw logo om mee te nemen in de communicatie uitingen op de avond zelf.