Ondernemersgala Den Haag

Goede doelen 2023

Editie 2023

De goede doelen die wij steunen

Jaarlijks halen we met het Ondernemersgala Den Haag een waanzinnig bedrag op voor lokale goede doelen. We selecteren de doelen op concrete projecten die de Haagse samenleving ten goede komen. Ook dit jaar hebben wij twee doelen geselecteerd die jij als ondernemer kunt steunen tijdens hét benefietgala van het jaar.

Het goede doel van 2023

Ronald McDonald Huis

Met de opbrengst van het Ondernemersgala willen we een Ronald McDonald Huiskamer realiseren in het Juliana Kinderziekenhuis. De Ronald McDonald Huiskamer wordt een warm rustpunt op de kinderafdeling. Ouders, broertjes, zusjes en zieke kinderen zijn er even weg uit de ziekenhuissfeer. Er zijn geen witte doktersjassen en behandelplannen, maar zachte banken en een kleurrijke speelhoek. Families kunnen er op de bank ploffen, samen eten, spelen, bezoek ontvangen en zich in huiselijke sfeer opladen.

 

Het goede doel van 2023

Stichting Lotje

Jaarlijks zullen ongeveer 25 kinderen een heel jaar een mentor programma via de “Academie van Lotje” volgen. Vrijwilligers zullen de kinderen gaan begeleiden.
In 3 jaar worden zo’n 75 kinderen begeleid die we gaan helpen te zoeken naar hun talenten en ambities en een start laten maken. In die periode zullen ook minimaal 300 kinderen via de “Dag van Lotje” een zetje in de rug krijgen.

Zorg dat jij erbij bent

Steun het goede doel!

Reserveer hier jouw tafel voor het Ondernemersgala Den Haag 2024!

Wij zien je graag op zaterdag 23 maart 2024.
Voor vragen kan je contact met ons opnemen via: info@ondernemersgaladenhaag.nl

Factuur gegevens
*Graag ontvangen wij uw logo om mee te nemen in de communicatie uitingen op de avond zelf.