Kick-off Ondernemersgala 2019

Kick-off Ondernemersgala 2019

Tijdens de kick-off werden naast dit thema, ook het nieuwe goede doelen bekend gemaakt.

Namelijk Unicef, sinds jaar en dag het goede doel en waar de baten ten goede komen aan kwetsbare kinderen. Het andere goede doel is dit jaar de KNRM uit Scheveningen, de hulpverlener voor de Scheveningse kust. KNRM besteedt het geld aan een nieuw boothuis. 

Uiteraard wordt er ook gegeten en gedronken, we zijn benieuwd hoe de nieuwe chefs het thema gaan verwerken in hun gerechten. Naast de trouwe partner het ROC Mondriaan zijn het dit jaar: Restaurant ‘Suzie Q’ van oud ROC Mondriaan student Koen Zwaneveld en Dionne Hollaar met Ted van Dissel als chef-kok.Oud ROC student Tom Janssen en zijn jeugdvriend chef-kok Teun Zuurveen (Gouden Pollepel winnaars 2018, ‘Tommy’s & Zuurveen’) zijn ook lid van de OGDH-chefs 2019. Ook Greg Amse, chef (per 1 januari 2019) van restaurant Luden aan het Plein is van de partij. Vanzelfsprekend zullen de keukenbrigade van Boenk en Van der Linde en de studenten van het ROC Mondriaan ook een groot aandeel leveren. En het OGDH heeft in 2019 een Chef d’Equipe! Een twee sterren Chef en bekend van restaurant ‘Corona’ en ‘le Cirque’ in het Circustheater: Robert Kranenborg. Met hem heeft het OGDH de wereldtop in huis. 

Zangeres April d’Arby, o.m. Idols America en hoofdrol in musical ‘The Bodyguard’, zal met haar het entertainment verzorgen op zaterdag 30 maart 2019! 

Dus: Boekt allen een tafel via deze site en doe dat zeker voor het einde van het jaar, want dan krijg je een tafel met 12 stoelen voor de prijs van 10!