Kick-off Ondernemersgala 2019

Kick-off Ondernemersgala 2019

Tijdens de kick-off werden naast dit thema, ook het nieuwe goede doelen bekend gemaakt.

Namelijk Unicef, sinds jaar en dag het goede doel en waar de baten ten goede komen aan kwetsbare kinderen. Het andere goede doel is dit jaar de KNRM uit Scheveningen, de hulpverlener voor de Scheveningse kust. KNRM besteedt het geld aan een nieuw boothuis. 

Uiteraard wordt er ook gegeten en gedronken, we zijn benieuwd hoe de nieuwe chefs het thema gaan verwerken in hun gerechten. Naast de trouwe partner het ROC Mondriaan zijn het dit jaar: Restaurant ‘Suzie Q’ van oud ROC Mondriaan student Koen Zwaneveld en Dionne Hollaar met Ted van Dissel als chef-kok.Oud ROC student Tom Janssen en zijn jeugdvriend chef-kok Teun Zuurveen (Gouden Pollepel winnaars 2018, ‘Tommy’s & Zuurveen’) zijn ook lid van de OGDH-chefs 2019. Ook Greg Amse, chef van restaurant Luden aan het Plein is van de partij. Vanzelfsprekend zullen de keukenbrigade van Van der Linde Catering en de studenten van het ROC Mondriaan ook een groot aandeel leveren.

Zangeres April d’Arby, o.m. Idols America en hoofdrol in musical ‘The Bodyguard’, zal met haar het entertainment verzorgen op zaterdag 30 maart 2019!