Veiling

Veiling

De veiling staat garant voor unieke kavels waarop u kunt bieden. De opbrengst is uiteraard voor onze goede doelen. 

Kostuum op maat!  I am Luigi, who are you?

I am Luigi maakt perfect zittende maatkleding. Pakken, shirts, jasjes, broeken, schoenen en meer!  Zij werken alleen op afspraak en nemen uw maten in de showroom of op locatie, thuis of op kantoor.  Overdag of 's avonds, doordeweeks of in het weekend. De tailors bewaren uw maten, zodat zij snel kunnen schakelen bij een nieuwe aankoop. Ze bieden gemak! 

Aanbieder: I am Luigi

Arrival Arrangement Finish Volvo Ocean Race 2018 in Den Haag/Scheveningen  voor 4 personen.

De aankomst van de Volvo Ocean Race belooft een onvergetelijk sportmoment te worden. Het Arrival Arrangement maakt het mogelijk om dit moment van dichtbij mee te beleven. Vier uur voordat de boten aankomen in Den Haag, worden u en uw gasten op de hoogte gebracht van de aankomsttijd van de boten. U wordt ontvangen in de Beach Lounge voor een drankje en uitleg over wat er staat te gebeuren op zee. Terwijl de strijd nog in volle gang is, gaat u per boot de zee op om te kijken wie de laatste etappe van de Volvo Ocean Race wint om vervolgens met de boten de haven in te varen waar de zeilers als helden worden ontvangen. Na aankomst in de haven kunt u met uw gasten napraten in de lounge onder het genot van een drankje en een hapje.
- Ontvangst en briefing in Beach Lounge
- Finish Volvo Ocean Race op zee
- Borrel in Beach Lounge

Aanbieder: TIG Sports

Fabrieksbezoek naar Mercedes AMG en AMG experience voor 2 personen

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven nodigt u uit om samen met uw partner, zoon of vriend een exclusief bezoek te brengen aan de Mercedes AMG fabriek. En dat in een door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven beschikbaar gestelde Mercedes AMG! U rijdt (zélf) in een Mercedes AMG over de Duitse autobahn, naar het hotel in de directe omgeving van de fabriek. Daar wordt u ontvangen door de medewerkers van Mercedes-Benz, voor het diner en de overnachting. De volgende ochtend rijdt u gezamenlijk naar het AMG Experience Centre. Hier krijgt u uitleg over alle ontwikkelingen binnen AMG, gevolgd door een bezoek aan de fabriek waar de AMG-motoren worden geproduceerd. Nadien gaat u in groepsverband rijden met alle typen AMG-Mercedesmodellen. Onder leiding van instructeurs worden de auto’s door uzelf tot het maximum gereden, over de heuvels en over de autobahn. Een adrenalinekick van het begin tot het einde. Tijdens de tour is er onderweg een exclusieve lunch en rond 5 uur bent u weer terug bij AMG. Nadien vertrekt u, een bijzondere ervaring rijker, uiteraard in een Mercedes limousine, terug naar huis!

Aanbieder: Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Skybox arrangement voor 10 personen voor de wedstrijd Ajax – ADO Den Haag seizoen 2018- 2019!

Wil jij met 9 vrienden de wedstrijd Ajax – ADO Den Haag (seizoen 2018/2019) in de Eredivisie meemaken vanuit een skybox in de Amsterdam Arena? Bied dan royaal op deze unieke prijs: in het hol van de leeuw juichen jullie uiteraard voor ADO Den Haag als je dat wilt. Een spannende wedstrijd, royale zitplaatsen met goed uitzicht en een hapje en drankje. Bij dit arrangement zijn vier parkeerplaatsen inbegrepen.

Aanbieder: de Nederlandse Loterij via LINDA.Foundation

Uw reclamecampagne bij Omroep West t.w.v. € 10.000, -  

Omroep West is de markleider in regionaal nieuws, informatie en reclame in Zuid Holland Noord! Uw eigen spot op de Radio (Radio West) of op de televisie (TV West). U kunt uw bestaande presentatie aanbieden of zorgen dat deze wordt gemaakt. Dit hoeft niet door Omroep West te geschieden. De keus is aan u. Uw campagne kan op twee manieren worden ingevuld: Een campagne met een waarde van € 10.000, - en in te zetten in 2018

Aanbieder: Omroep West

Ontdek Kijkduin!

En wel op een heel bijzondere manier. U verblijft met 2 personen een lang weekeind (vrijdag/maandag) in een uniek strandhuisje op het strand van Kijkduin! En dat is nog niet alles. Vrijdagavond gaat u genieten van een heerlijk diner in HABANA Beach op het Kijkduinse strand. Op zaterdagochtend wordt uw ontbijt bij uw huisje bezorgd. Zaterdagavond kunt u genieten van en volledig verzorgd diner bij Restaurant Ponderosa met een prachtig uitzicht op zee! Zondagochtend biedt NH hotels u het ontbijt aan. Ik zeg bieden en genieten daarna!           

Aanbieder: Beachresort Kijkduin

Champagneweek in Reims

In Reims vieren de champagnemakers ieder jaar in april dat de nieuwe wijnen klaar zijn om champagne van te maken. De stad staat een hele week in het teken van de nieuwe wijnen en door hele stad zijn festiviteiten. CelebrateLife neemt jou en een partner mee naar een invitation-only evenement tijdens deze week. We gaan meer dan 100 verschillende champagnes proeven (als je dat aankunt...) en ontmoeten de makers. We krijgen de bijzondere gelegenheid om een aantal wijnen te proeven waar champagne van wordt gemaakt. En we zullen een bijzondere proeverij beleven van superexclusieve champagnes van meer dan 20 jaar oud! Uw gids in Reims, vervoer per luxe Mercedes limousine, overnachtingen en maaltijden zijn allemaal inbegrepen! We vertrekken zondagochtend 15 april naar Reims en komen woensdag 18 april weer in Den Haag aan.

Aanbieder: CelebrateLife en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Bijwonen van een tv opname van Linda’s Zomerweek voor 2 personen, met een meet & greet met Linda de Mol

Twee kaarten voor de opnames van Linda’s Zomerweek Achter veel bekende Nederlanders zitten hele bijzondere verhalen. In de zomerse talkshow Linda’sZomerweek ontvangt Linda de Mol een week lang steeds twee interessante bekende Nederlanders. Dit zijn altijd gasten met uiteenlopende achtergronden: van acteurs, schrijvers, cabaretiers en muzikanten tot politici en succesvolle sporters. Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden met allemaal hun eigen verhaal.

Linda snijdt onderwerpen aan die het leven van de gasten hebben gevormd, haalt herinneringen op aan vroegere liefdes en luistert naar hun favoriete zomerhits. Linda gaat terug naar de mooiste en belangrijkste momenten uit het leven van haar gasten en dat zorgt voor de nodige emoties. Jij kunt, samen met een gast (datum in overleg), bij de opname van een show in Hilversum aanwezig zijn. Na afloop is er de mogelijkheid voor een foto-momentje met Linda.  Bied mee op deze unieke ervaring!

Aanbieder:  LINDA Foundation

Feest aan Zee luxe arrangement!

Volledig verzorgd 5 sterren VIP arrangement voor 10 personen voor een bijzonder concert op het strand van Scheveningen op 7 september 2018! Live on the Beach 2018. Inchecken in het Kurhaus waar 5 luxe hotelkamers op u wachten. Uiteraard met champagne op de kamer! ’s Avonds voor 10 personen entree met toegang tot de exclusieve backstage lounge voor het concert en een backstage toer door de organisatie!

Aanbieder: Grand Hotel Amrâth Kurhaus en AT Events

Volledig verzorgd diner op een door u gewenste locatie

Chef kok en docent Vincent Dullaart  van het ROC Mondriaan zal samen met een maître van de bediening een fantastisch 4 gangen menu (met bijpassende wijnen) voor u verzorgen voor 12 personen! Dit kan bij u thuis, op kantoor of andere door u uitgekozen locatie (in overleg)! Kortom u wordt geheel in de watten gelegd!! Wie biedt!

Aanbieder: ROC Mondriaan

Een exclusief verwenpackage voor twee personen inclusief een cultureel uitje in lokaal Den Haag. Het verwenpackage vindt plaats van zondag 27 mei op maandag 28 mei 2018. Onze grootste ambassadeur Paul van Vliet heeft hier met plezier aan bijgedragen. Warm ontvangst twee gasten bij Hotel des Indes met een exclusief welkomstpakket ontwikkeld door het hotel in samenwerking met UNICEF (incl. unieke producten). Exclusieve 1e rangs kaarten voor de allerlaatste middagvoorstelling van Paul van Vliet in Koninklijke Schouwburg. Persoonlijke ontmoeting met Paul van Vliet achteraf. Luxe 3-gangen diner Hotel des Indes. Overnachting met ontbijt in een luxe en sfeervolle suite in Hotel des Indes.

Aanbieder: UNICEF

Culinair genieten in de Hoftrammm voor 44 personen!!!

Sinds 2014 rijdt er een bijzondere tram tussen de andere trams van HTM door, de Hoftrammm. Tijdens een culinaire rit door de binnenstad van Den Haag richting Scheveningen en weer terug, kunnen gasten genieten van een voortreffelijk 5-gangendiner. Het arrangement bestaat uit: Rondrit door de stad van minimaal 2 uur en een kwartier voor 44 personen, Feestelijk aperitief met amuses en heerlijk Hoftrammm brood, voortreffelijk 5-gangendiner, bijpassend wijnarrangement, Haags Speciaalbier arrangement (Kompaan bier) of Non-alcoholisch arrangement (Happy Drinks)

Aanbieder: HTM

Tekening van Audrey Hepburn, goodwill ambassador UNICEF zelf getekend, met haar eigen naam en datum, gemaakt net voor haar dood.

Ze was een dochter van de Britse bankier Joseph Anthony Ruston en de Nederlandse Ella barones van Heemstra. Ze gaat door als een van de beroemdste filmactrices van de twintigste eeuw. In de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw was ze een stijlicoon. In 1988 werd ze UNICEF ambassadeur. Naar eigen zeggen ging ze voor Unicef werken uit dankbaarheid voor de noodhulp die ze aan het eind van de Tweede Wereldoorlog van de voorloper van deze VN-organisatie ontvangen had.

Aanbieder: UNICEF

Sfeervolle en bijzondere avond voor 20 personen in Madurodam!!

Private dinner in “Madurodam by night’.  U wordt verwend met een driegangendiner in het over Madurodam uitkijkende Panorama Cafe met inleiding en behind the scenes tour door de Algemeen Directeur van Madurodam. Kortom u komt achter deuren die voor anderen gesloten blijven! NB diner (voor-hoofd-nagerecht inclusief bijpassend wijnarrangement) vindt plaats in periode september – november (ivm zonsondergangtijden). Intro en rondleiding 18.00-19.00. Diner 19.00-22.00 uur.

Aanbieder: Madurodam

Chef Patrick Dullaart kookt voor 6 personen een heerlijk privé diner incl. wijnarrangement op een door u uitgekozen locatie.

De hoogste bieder ondergaat een werkelijk onvergetelijke culinaire avond met een vijfgangen diner, begeleid door een vijftal topwijnen bij u thuis of op een nader te bepalen locatie.

Aanbieder: Chef Patrick Dullaart van DISH Catering

Wedstrijd ADO Den Haag PSV 29 april 2018 om 14.30 uur voor 8 personen!

Een onvergetelijke ervaring. Op de speciale fieldseats bij ADO Den Haag bent u verzekerd van de beste plekken in het stadion. U of uw relatie zit direct aan het veld en beleeft de actie van dichtbij!
De fieldseats zijn inclusief:
- Plaatsen direct aan het veld
- Lunch/3-gangen diner
- Toegang tot de Residentie Lounge
- All inclusive: amuses, hapjes en drankjes
- ADO Den Haag shawl
- Foto op het veld

Aanbieder: ADO Den Haag