Nieuwe partners Ondernemersgala Den Haag

Nieuwe partners Ondernemersgala Den Haag

Mercedes Benz Dealer Bedrijven B.V.
Mercedes-Benz staat als uitvinder van de automobiel bekend om het leveren van innovatieve producten en diensten met topkwaliteit. De lijfspreuk is dan ook “Das Beste oder Nichts”.  Mercedes-Benz is ook een onderneming welke midden in de maatschappij staat. Naast het leveren van mobiliteit, willen zij ook een substantiële bijdrage leveren aan andere pijlers van de samenleving.

Deze combinatie vinden zij terug in een actieve deelname in het Ondernemersgala Den Haag."Persoonlijk is het contact met ondernemers voor mij een onuitputtende bron van inspiratie, we kunnen zoveel met elkaar delen en nog zoveel van elkaar leren", aldus CEO Own Retail Netherlands, Sander van  Kouwen.

Mercedes Benz Dealerbedrijven is tafelsponsor en heeft zich voor de komende 3 jaar verbonden aan het gala door jaarlijks een substantiële bijdrage te leveren voor het entertainment tijdens de avond.

Van_Tilburg Ibelings - mercedes_Avond_fr04.jpg


Dunea

Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Zij ontvangen jaarlijks 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk.

Ze beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen ze al 140 jaar. Schoon drinkwater, rust en ruimte in de Randstad vormen de basis voor een goed leven.Dunea is altijd op zoek naar (nieuwe) oplossingen en mogelijkheden voor drinkwater en natuur.

DUNEA-logo_CMYK_300dpi.jpg dunea_2.jpg


Veilinghuis Venduehuis der Notarissen
Het Venduehuis - Veilingexperts met passie voor kunst en antiek - heeft onlangs  een schilderij van Piet Mondriaan geveild. Het doek 'Grazende kalfjes' is verkocht voor een recordprijs van € 109.000 euro!

Het Venduehuis vindt het belangrijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daar hoort ook bij dat experts zich belangeloos inzetten voor goede doelen, bijvoorbeeld door op te treden als veilingmeester bij fondsenwervingsacties. Naast tafelsponsor levert het Venduehuis dit jaar tevens belangeloos een veilingmeester voor de komende editie van het Ondernemersgala.
 
venduehuis.jpg   638df4df-9e5d-421f-b852-f71af223abe8.jpeg

Boenk + Van der Linde
In de vorige nieuwsbrief introduceerden wij reeds onze nieuwe partner Boenk + Van der Linde. De afgelopen jaren heeft Taat & De Regt zich met verve ingezet als cateraar voor het Ondernemersgala Den Haag. Het bestuur wil hen hiervoor ook hartelijk danken.

Vanaf dit jaar gaan we samenwerken met Boenk + Van der Linde. Als cateraar zullen zij de van te voren de mis-en-place verzorgen en tijdens de avond bereiden zij in samenwerking met de chef's van het ROC Mondriaan het diner.
 
boenkvanderlinde_logo.JPG