Diner

Het diner

De onderstaande restaurants stellen met hun chef-koks een prachtig menu samen:

Restaurant Suzie Q van oud ROC Mondriaan student Koen Zwaneveld en Dionne Hollaar met Ted van Dissel als Chef-kok. 

Oud ROC student Tom Janssen en jeugdvriend chef-kok Teun Zuurveen, tevens Gouden Pollepel winnaars 2018 zullen met restaurant Tommy's en Zuurveen hoge ogen gaan gooien.

Docent aan het ROC Mondriaan Joost van der Ham, zal een mooi gerecht voor zijn rekening nemen.

Als laatste mogen we bekend maken dat Greg Amse per 1 januari de keuken van Restaurant Luden aan het Plein onder handen gaat nemen en Greg en zijn team kijken uit naar onze 14e editie om er een onvergetelijke avond van te maken.

De Chefs zullen de keukenbrigade van Van der Linde Catering en de studenten van het ROC Mondriaan inspireren om er een culinaire en onvergetelijke avond van te maken. 

Een speciale Chef D'Equippe zal deze editie de gastronomische verbinding zijn tussen de jonge en de oude Meesters! Uiteraard worden deze gerechten weer voorzien van een fantastisch glas wijn mede mogelijk gemaakt door onze water en wijnpartner l’ Exception.

Bloem Bloem verzorgt ook dit jaar de aankleding en het servies en de ingrediënten voor het menu worden zoals ieder jaar geleverd door onze huisleverancier Sligro Forepark Den Haag.

De studenten van het ROC Mondriaan zorgen voor een gastvrij ontvangst en nemen de bediening voor hun rekening onder leiding van Frank Plaatsman.