Diner

Het diner

Mondriaan inspireert Mondriaan culinair

Het bestuur van het Ondernemersgala is trots te melden dat de topchefs van het ROC Mondriaan samen met de topchefs in wording, de lead nemen in de Ondernemersgala-keuken in dit Mondriaan-jaar 2017. Hoe mooi is het, dat juist in dit jaar de volledige keukenbrigade van ROC Mondriaan afkomstig is!  

De Mondriaan chefs zullen zich laten inspireren door Mondriaan. Zij presenteren culinaire hoogstandjes die zijn geïnspireerd op het thema en de stijlkenmerken van Mondriaan en De Stijl: basic in al zijn vormen, in kleur en in smaak.

Het Ondernemersgala toont graag het Haagse aanstormende culinaire talent en zal de bezoekers van het gala letterlijk een onvergetelijke Mondriaan-dis voorschotelen.

De topchefs van het ROC Mondriaan zijn:

Martijn Barteling

Erik Steemers

Vincent Dullaart

Constant de Vries

Harry Visbeen

Joop Reedijk

Het menu bestaat uit een compositie van kleur en smaak met gerechten als ‘Grazende kalfjes’, ‘Stilleven met vissen’ en een ‘Victory Boogie Woogie’ dessert, uiteraard met een dikke knipoog naar de kunstwerken van Piet Mondriaan.

Deze gerechten worden tijdens de gala avond, onder begeleiding van de chefs, bereid door leerlingen van het ROC Mondriaan en het professionele team van Boenk + Van der Linde Catering.

Het bestuur van het Ondernemersgala Den Haag is verheugd om dit jaar Boenk + Van der Linde Catering als een nieuwe partner van het gala te mogen verwelkomen!

De ingrediënten voor het menu worden zoals ieder jaar geleverd door onze huisleverancier en partner Sligro Forepark Den Haag. De Noordzee vis die de chefs verwerken in het menu wordt aangeboden door de Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.
Noordzeevis uit Scheveningen staat voor echte Scheveningse Vis: authentiek en lokaal.