Diner

Het diner

Onderstaande restaurants stellen hun chefkoks beschikbaar om gezamenlijk een bijzonder diner te bereiden:

Amuse

Peter Kuijten - Waves at the Kurhaus 

Voorgerecht

Bob Staal - Restaurant Waterproef

Tussengerecht

Remco Beekman - Cottontree City

Hoofdgerecht

Mark Overdevest- ROC Mondriaan 

Nagerecht

Jochem Westra en Felicio Molai - Strandclub WIJ

De keuze voor de wijn-spijs combinatie laten we met een gerust hart over aan de ervaren John de Gunst van L'Exception. De chefs van Boenk + Van der Linde Catering nemen de bereiding van het diner tijdens het gala op zich, Bloem Bloem de aankleding en het servies en de ingrediënten voor het menu worden zoals ieder jaar geleverd door onze huisleverancier Sligro Forepark Den Haag

De studenten van het ROC Mondriaan zorgen voor een gastvrij ontvangst en nemen de bediening voor hun rekening onder leiding van Frank Plaatsman.

20180129_DBondernemersgala_004.jpg