Entertainment

Entertainment

Tijdens de gala-avond zaterdag 25 maart a.s. hebben we naast een verrassend muzikaal programma wederom bijzondere veiling- en loterijprijzen voor u in petto. De avond wordt gepresenteerd door Nicolette Krul (presentatrice, ambassadeur Den Haag voor Unicef en bestuurslid van het Ondernemersgala) en Sipke Jan Bousema (presentator en ambassadeur van Unicef).

We starten de avond met Zazí. Dit muzikale drietal is bekend geworden met de zwoele zomerhit 'Turn me on'. De muziek kan het best omschreven worden als eigenzinnige pop-folk. 

Na het hoofdgerecht trakteren wij u op een optreden van LA The Voices. Zij staan garant voor een smeltkroes van pop en klassieke muziek op een hoogstaand vocaal niveau dat in Nederland niet eerder is vertoond. Hier staan 3 mannen met stuk voor stuk ook individuele zangkwaliteiten. Zij zorgen met hun stem en energie als geen ander voor kippenvel en emotie in muziek.

Aansluitend op de veiling vervolgen we de avond met de hoofd-act; een optreden van souldiva Trijntje Oosterhuis!! Trijntje behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland en verzamelde een indrukwekkende rij hits. Deze zal zij tijdens de gala-avond ten gehore brengen.