Entertainment

Entertainment

Ruth Jacott

Ruth Jacott is al vele jaren een van de meest succesvolle artiesten in Nederland. Ze speelde hoofdrollen in musicals en is het laatste decennium vooral bekend als popzangeres. Sinds 1993 brengt ze zeer succesvolle albums en geweldige singles uit. Hiervoor ontving zij inmiddels drie platina en vijf gouden platen.

Haar repertoire is indrukwekkend, haar presentatie onontkoombaar fascinerend. Het land wil haar zien en horen. Geen wonder: een optreden van Ruth Jacott is een belevenis die u niet snel vergeet. Wereldklasse in het kleine Nederland!  

Schermafbeelding_2018-02-01 om 11.03.45.png

CPG

CPG is een top-act van wereldklasse, waar Nederland trots op mag zijn en zeker niet meer omheen kan. CPG, Charming, Proud and Gorgeous bestaat uit het talentvolle trio Peggy Sandaal, Gitty Pregers en Jacqueline Jonkers. Allen hebben hun basis liggen in het theater en waren te zien in succesvolle musicals als The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wizz en Dreamgirls. Al zes jaar laat CPG de jaren zeventig, tachtig en negentig opnieuw herleven, maar de dames deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Sister Sledge, CeCe Peniston, Robin S, Faith Evans, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van internationaal niveau.

cpg-orgineel.jpg